Bij 1898 Food & Drinks in Rotterdam voel je de passie voor smaak en gezelligheid. En weet je wat een perfecte dag in Rotterdam nog beter maakt? Een event op maat door Rotterdam Business Events! 1898 Food & Drinks, je culinaire thuishaven in Rotterdam, presenteert met trots een dynamische samenwerking met Rotterdam Business Events, dé experts in het creëren van onvergetelijke momenten.

✨ Jouw Rotterdam belevenis op maat ✨

Zoek je een event dat jouw team inspireert en de dynamiek van de stad uitstraalt? Wil je collega’s, medewerkers of klanten verrassen met een ervaring die Rotterdam’s bruisende energie ademt? Ben je op zoek naar dat ene speciale evenement dat de essentie van je organisatie weerspiegelt? Goed nieuws: 1898 Food & Drinks en Rotterdam Business Events bundelen hun krachten voor precies dat doel. Na een opwindend evenement met Rotterdam Business Events, staan de deuren van 1898 Food & Drinks open om jouw gasten te trakteren met het beste op het gebied van eten en wijn.

🏙️ Ontdek de geheimen van Rotterdam 🏙️

Door onze gezamenlijke liefde voor culinaire verfijning en evenementenorganisatie kennen we de verborgen schatten van Rotterdam. Van iconische landmarks tot de intieme hoekjes die enkel de echte Rotterdammers kennen – wij geven jouw evenement een extra culinaire dimensie.

🎉 Vier elke mijlpaal met smaak 🎉

Of het nu gaat om een jubileum, een opening of het vieren van teamsuccessen, wij geloven dat elke gelegenheid een gastronomisch hart verdient. Na een levendig event verzorgd door Rotterdam Business Events, staan wij klaar om jou en je gasten te verwelkomen bij 1898 Food & Drinks om de ervaring te completeren met uitmuntende gerechten en wijnen.

📈 Team Building nieuwe stijl 📈

Combineer de gamebased trainingen van Rotterdam Business Events met de culinaire hoogstandjes van 1898 voor een teambuilding ervaring die zowel inspirerend als effectief is.

🌟 Internationale evenementen met lokale smaak 🌟

Als internationale bezoekers Rotterdam komen verkennen, verwelkomen wij ze met open armen en een maatwerk evenement, afgerond met de beste culinaire ervaringen die de stad te bieden heeft.

Ben je klaar om jouw evenement tot een onvergetelijk moment te maken? Laat Rotterdam Business Events & 1898 Food & Drinks  jouw dag niet alleen plannen, maar ook transformeren tot een creatief, smaakvol en gedenkwaardig succes. Ontdek wat deze krachtige samenwerking voor jou kan betekenen.