Hoe kom je bij 1898 Food & Drinks

Ons officiële adres is Wijnhaven 3a, 3011 WG Rotterdam maar je stapt bij ons het beste naar binnen via ons terras aan het Gelderseplein. We zitten onderin het Witte Huis. Tel. 0108452068

 

Openbaar vervoer

Station Blaak ligt op een steenworp afstand. Hier stoppen metrolijnen A, B en C, diverse buslijnen en tramlijn 21 en 24. Je wandelt zo het Gelderseplein op vanaf station Blaak.  Wij zitten vanaf station Blaak links op het Gelderseplein.

Deelvervoer

Met deelvervoer zoals Felyx, Check, Go, Lime enz. kom je prima bij 1898 Food & Drinks. Er zijn genoeg parkeerplaatsen voor scooters en fietsen. Lees op de website van de Gemeente Rotterdam welk deelvervoer er is.

Watertaxi

Ook met de watertaxi zijn we goed bereikbaar. Het beste kun je aanmeren aan watertaxisteiger 43 daarna is het slechts 5 minuten lopen.

Met de auto

Parkeren

Kom je met de auto dan neem je vanaf de A16 afrit 25 of 26. Je blijft “Centrum” volgen via de Maasboulevard,. Je gaat er af bij afslag ‘Oude Haven’.

Vanuit Schiedam, Hoek van Holland of Den Haag:
Via de A20 of A13 volgt u bij het Kleinpolderplein de afslag Rotterdam Centrum. Volg de Stadhoudersweg en ga bij de 2e verkeerslichten rechtsaf het zgn. tunneltracé in (Henegouwerlaan en ‘s Gravendijkwal). Als de weg weer uit het verdiepte tunneltrace omhoog gaat en je de Euromast voor je ziet dan ga je bij de verkeerslichten linksaf (Rochussenstraat). Volg dan de verkeersborden naar de Markthal en Oude haven.