Voel de magie van de feestdagen bij 1898 Food & Drinks, waar jouw kerst en nieuwjaar sprankelen met gezelligheid en culinaire hoogstandjes. De kerststerren schitteren, onze deuren zwaaien open. Stel je voor de geur van garend vlees en de subtiele hints van specerijen die herinneren aan winters van weleer. De feestdagen bij 1898 Food & Drinks zijn dit jaar een smulparadijs voor iedereen, inclusief de vegetarische fijnproevers onder ons. Dit is geen droom, maar de kerstrealiteit bij 1898 Food & Drinks waar onze koks al staan te trappelen om je te verrassen met speciaal voor de feestdagen samengestelde kerstspecials.βœ¨πŸŽ„

🍽 Onze keukenbrigade onder leiding van Gerard heeft met liefde en een snufje kerstmagie een kerstspecial gecreëerd dat zingt met smaken en danst op het ritme van de seizoensgebonden producten. Onze kerstspecials zijn als cadeautjes op je bord die je smaakpapillen doen jubelen.

🍽  Met gerechten die zowel het hart verwarmen als de tong strelen, is elke gerecht een nieuw verhaal en elk ingrediënt een karakter in de culinaire vertelling van deze feestdagen. De koks, Gerard en Arie, van 1898 Food & Drinks hebben de slee volgeladen met verrassende combinaties, gedurfde smaken en die troostende klassiekers, met een eigenzinnige touch.

🌟 Laat je tijdens deze kerstperiode meenemen op een gastronomisch avontuur waar de ster niet alleen boven de kerstboom hangt, maar ook schittert in de gerechten die met passie voor je zijn bereid. Bij 1898 Food & Drinks wordt deze kerst niet alleen een feest van gezellig samenzijn, maar ook een festijn van culinaire hoogtepunten. Schuif aan en laat het feest beginnen! Wij zijn klaar om je te verblijden met gerechten die even groots en feestelijk zijn als de kerstgedachte zelf! 🌟

πŸŽ„βœ¨ Kerstavond – zondag 24 december βœ¨πŸŽ„

Als de kerstverlichting fonkelt, openen wij onze deuren. Start jouw kerstfeest vanaf 18:00 uur met een diner waar de smaken net zo schitteren als de lichtjes in de boom.

πŸŽ…πŸ½ Eerste Kerstdag – maandag 25 december πŸ½πŸŽ…

Maak eerste kerstdag onvergetelijk bij 1898 Food & Drinks. Schuif aan vanaf 18:00 uur voor een avondvullend diner waar elk gerecht vertelt van feest en traditie.

πŸ₯‚πŸ° Tweede Kerstdag – dinsdag 26 december 🍰πŸ₯‚

Zet de kerst voort met een late kerstlunch tussen 14:00 en 17:30 uur. En als de middag zachtjes overgaat in een sfeervolle avond, nodigen we je uit voor een betoverende shared dining vanaf 18:00 uur.

🌟 27, 28, 29 & 30 december 🌟

De gezelligheid houdt aan! Wandel binnen voor een namiddag vol smaak en plezier vanaf 15:00 uur. Geen lunch, maar alle ruimte voor een heerlijke eindejaarsbeleving.

πŸ₯³πŸšͺ Gesloten – 31 december tot en met 4 januari πŸšͺπŸ₯³

We nemen een korte winterpauze om het nieuwe jaar fris te beginnen. Tijd om te proosten op wat komen gaat en vanaf 5 januari staan we weer voor je klaar!

🌟✨ Vanaf  5 januari 2024 ✨🌟

Stap sprankelend het nieuwe jaar binnen bij 1898 Food & Drinks. We zijn weer open vanaf 5 januari om jou te verrassen met de beste smaken en momenten die we te bieden hebben. We helpen je graag je nieuwjaarsborrel te organiseren!

Vier deze speciale dagen met ons. Geniet van de heerlijke gerechten, de ongedwongen sfeer en het samenzijn dat even alle tijd doet vergeten. Reserveer je tafel voor een onvergetelijke kerst- en nieuwjaars ervaring bij 1898 Food & Drinks. We kijken uit naar je komst!

Openingstijden 1898 Food & Drinks feestdagen:

 • Kerstavond, zondag 24 december: open vanaf 18:00 uur.
 • Eerste Kerstdag, maandag 25 december: open vanaf 18:00 uur.
 • Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december:
  • Late kerstlunch van 14:00 tot 17:30 uur.
  • Diner vanaf 18:00 uur tot sluit.
 • Woensdag 27 december t/m zaterdag 30 december: open vanaf 15:00 uur.

Gesloten: zondag 31 december t/m donderdag 4 Januari 2024

Vanaf vrijdag 5 januari 2024 zijn wij weer open.

One Comment

 1. Ard Rosink 9 december 2023 at 22:49 - Reply

  Hoi,

  Graag wil ik reserveren voor 1e kerstdag 25 december voor 3 personen.

Leave A Comment