We zijn verheugd om onze “Gin van de maand” aan je voor te stellen: Hermit. Een buitengewone gin uit ons eigen kikkerlandje Nederland die je smaakpapillen zal verrassen met zijn unieke en verfijnde karakter. Hermit is een gin die uitblinkt in zijn unieke en ambachtelijke karakter. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde botanicals en een diep respect voor traditie, belichaamt deze gin de essentie van vakmanschap en kwaliteit.

Bij het openen van de fles komt de verleidelijke geur van verse kruiden en citrus je tegemoet, waardoor je meteen wordt meegenomen op een aromatische reis. De smaak van Hermit is even indrukwekkend, met een uitgebalanceerde combinatie van jeneverbessen, citroenschil, koriander en een subtiele hint van exotische kruiden. Dit allemaal inΒ  gezuiverd zout water uit Nationaal Park de Oosterschelde: voor een verrassende zilte afdronk.

Kom langs in 1898 Food & Drinks in Rotterdam en ontdek waarom Hermit onze “Gin van de maand” is. Geniet van deze uitzonderlijke gin en proost op avontuurlijke smaakreizen en onvergetelijke momenten!

Ervaar de verfijnde smaak van onze gin met bijvoorbeeld Fever-Tree tonic. De ultieme combinatie voor een verfrissende en smaakvolle drankervaring. Ontdek de wereld van gin-tonic op zijn best!