Na het zwoegen tussen vier muren nog even met je snoet in de zon voor een welverdiend drankje op ons fijne terras. Niks is lekkerder om tussen het werk door of na je werk nog even wat vitamine D op te vangen! Klinkt dit als een prima besteding van je tijd? Kom gezellig langs! Ons terras is wat groter gemaakt en we vangen op dit moment van het jaar een heerlijk middag- en avondzonnetje!

Terras Oude Haven in Rotterdam

Kom genieten van het prachtige terrasweer in het populairste uitgaansgebied van Rotterdam: de Oude Haven. Op zomerse dagen weten Rotterdammers en toeristen deze plek in het Maritiem District altijd te vinden: de terrassen zitten vol en iedereen geniet van de gezelligheid van dit bruisende horecagebied. We nodigen je van harte uit op het terras van 1898 Food & Drinks. Wij zijn gevestigd in het Witte Huis: een naam die elke Rotterdammer kent en iedereen van buiten Rotterdam ook eens zou moeten zien.

Terras bij het Witte Huis

In de Oude Haven zijn zoveel terrassen: hoe kies je nou waar je het liefst heen wilt? Als je houdt van lekkere wijn en shared dining, dan is 1898 Food & Drinks de plek voor jou. Bij het shared dining concept bestel je meerdere gerechten om met je gezelschap te delen. Het is de perfecte kans om gerechten te proeven die je normaal misschien zelf niet zou kiezen of om allerlei verschillende lekkernijen te eten. Ons restaurant en terras is gevestigd in het Witte Huis: de oudste wolkenkrabber van Europa.

Shared dining en wijnbar

Niks is zo lekker als op een mooie zonnige dag een terras opzoeken voor een hapje en een drankje. De perfecte plek hiervoor is de Oude Haven die zo populair is vanwege zijn setting en de sfeer. Je hebt een prachtig uitzicht over de haven met zijn historische schepen en er heerst als er mooi weer is altijd een gezellige sfeer. Waar veel terrassen in de Oude Haven zijn hectisch en druk. Bij 1898 Food & Drinks kun je op een ontspannen manier aan de drukte ontsnappen en toch genieten van de Oude Haven! Wat kun je verwachten op ons menu? Denk aan gerechten als zalm, carpaccio, miniburgers, tartaar van zeebaars, taco’s en natuurlijk verse friet. Zin in iets luxueus? Kies dan bijvoorbeeld voor oesters, Japanse steak en coquilles. Het adres van ons terras is Wijnhaven 3a. Wil je overnachten in de Oude Haven? Het CitizenM hotel aan het Gelderseplein  ligt op enkele minuten loopafstand van 1898 Food & Drinks. Zien we je snel in Rotterdam?