🎄✨✨ Sprankel de Feestdagen in bij 1898 Food & Drinks! ✨✨🎄

De fonkeling van lichtjes in de bomen, het knisperen van de haard en het gelach van geliefden op de achtergrond… De feestdagen zijn bijzonder en bij 1898 Food & Drinks maken we ze nóg specialer. Bij 1898 Food & Drinks weten we precies hoe we de kerstsfeer moeten verspreiden en het nieuwe jaar feestelijk moeten inluiden.

🍷 Kerst- en Nieuwjaarsborrels bij 1898 Food & Drinks

🎄 Kerstborrel met een Twist! 🎄

Kom in de kerststemming met onze speciale kerstborrels! Verzamel je collega’s, vrienden of familie en laat je meeslepen door de feestvreugde. En omdat de beste dingen in het leven gratis zijn: reserveer vóór 1 december en ontvang je eerste bittergarnituur van ons, op het huis!

🥂 Nieuwjaarsproost op een sprankelend begin! 🥂

Zeg vaarwel tegen het oude en welkom aan het nieuwe met een bruisende nieuwjaarsborrel bij ons. Begin 2024 met een knal – goede wijn, heerlijke bites en prachtig gezelschap. En ja, de eerste ronde bittergarnituur krijg je ook hier van ons, als je vóór 15 december reserveert!

Redenen om bij ons te reserveren:

  • Sfeervolle ambiance: onze ruimte is sfeervol ingericht met feestelijke decoraties, de perfecte achtergrond voor kerst- en nieuwjaarsvieringen.
  • Exclusieve wijnen: onze wijnbar biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van wijnen die elk evenement bijzonder maakt.
  • Gastvrij personeel: ons team staat klaar om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen vol warmte en vrolijkheid.
  • Netwerk kansen: ontmoet andere feestvierders en breid je netwerk uit in een ontspannen en feestelijke omgeving.

✨ Speciale aanbieding

Boek je kerstborrel vóór 1 december en je nieuwjaarsborrel vóór 15 december en de eerste bittergarnituur voor je hele gezelschap is voor onze rekening!

Laat je onderdompelen in de feestelijke sfeer van 1898 Food & Drinks. Proost op mooie herinneringen en nieuwe avonturen! 🥂