1898 Food & Drinks is een populaire eetgelegenheid en favoriete nieuwkomer 2022 in Rotterdam centrum (De Buik Rotterdam).

Met een unieke locatie aan de Oude Haven in het maritiem district van de stad, biedt het restaurant een perfecte setting voor een intieme maaltijd na een dag vol indrukwekkende films tijdens het Internationaal Filmfestival Rotterdam (IFFR). De keuken van 1898 Food & Drinks  is gespecialiseerd in shared dining met een moderne twist, waardoor er voor elk wat wils is. Of u nu kiest voor een (shared) diner of een casual borrel met hapjes, het team van 1898 Food & Drinks staat klaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden tijdens het filmfestival.

Reserveer snel je tafel en geniet van een heerlijke maaltijd in de beste eetbar van Rotterdam tijdens het IFFR.

Restaurant 1898 is een populaire keuze voor eten en drinken tijdens het Internationaal Filmfestival Rotterdam (IFFR). Met een centrale locatie in de stad, namelijk in het Witte Huis, biedt het restaurant een prachtig uitzicht op de Oude Haven en een sfeer die perfect past bij de culturele sfeer van het festival.

Het menu biedt een selectie van bijzondere gerechten, met veel keuze uit vis, vega- en vleesgerechten. Er is ook een uitgebreide wijnkaart beschikbaar.

Met een prachtige locatie, uitstekende keuken en unieke festival-ervaring, is restaurant 1898 Food & Drinks een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een geweldige maaltijd tijdens het IFFR in Rotterdam.

Tijdens het Internationaal Filmfestival in Rotterdam is Restaurant 1898 een perfecte keuze voor een heerlijke maaltijd of gerechten, ook voor groepen. Het restaurant biedt een unieke ervaring met een prachtige setting en een uitstekende keuken. De chef-kok bereidt gerechten met verse, lokale ingrediënten en creëert een menu dat perfect aansluit bij de sfeer van het filmfestival. Of u nu een snelle hap wilt of een uitgebreide maaltijd, Restaurant 1898 Food & Drinks biedt iets voor iedereen. Bovendien is de locatie ideaal gelegen in de stad, dicht bij vele van de filmzalen en andere bezienswaardigheden van het festival.

Bezoek wijnbar 1898 Food & Drinks tijdens het Internationaal Filmfestival in Rotterdam voor een onvergetelijke culinaire ervaring.