Op zoek naar een onvergetelijke ervaring in Rotterdam? Zoek niet verder! 1898 Food & Drinks, jouw favoriete culinaire hotspot, slaat de handen ineen met Dolphin Events, de meesters van maritiem avontuur!

๐ŸŒŠ Avontuur op de golven met Dolphin Events ๐Ÿšค

Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je over de Maas scheurt met de RIB-vaarervaringen. Dolphin Events, al sinds 2006 een begrip in nautische evenementen, biedt je de kans om de stad vanaf het water te zien zoals nooit tevoren. De RIB Safari op de Brouwersdam en de RIB Adventure in Rotterdam zijn niet alleen de perfecte bedrijfsuitjes, maar ook de ultieme activiteit voor familie- of vrijgezellenuitjes.

Wil je direct boeken? Grijp je telefoon en app naar +31(0)646142126 voor een snelle en spetterende reservering!

๐ŸŒŸ Professioneel, veilig en supertof! ๐ŸŒŸ

Bij Dolphin Events stap je aan boord van een professionele RIB-boot, bestuurd door ervaren schippers met een High Speed Boat Training. Veiligheid staat voorop, maar de fun-factor is minstens zo belangrijk. De speciale zitplaatsen garanderen een comfortabele rit, waarbij je – zelfs bij hoge snelheden – droog blijft. Mocht het weer wat tegenzitten, dan voorzien ze je van passende regenkleding. Maar maak je geen zorgen, het avontuur is er niet minder om!

๐Ÿด Culinaire Afsluiting bij 1898 Food & Drinks ๐Ÿท

Na je nautische avontuur kun je bij 1898 Food & Drinks terecht voor een heerlijk diner of een ontspannen wijnproeverij. Combineer spanning en ontspanning door je dag af te sluiten met smaakvolle gerechten en voortreffelijke wijnen.

Dus, waar wacht je nog op? Stel je avontuurlijke geest op de proef en geniet van een dag vol snelheid, spanning en spektakel. Klik hier voor je RIB-Adventure in Rotterdam of neem contact op voor de eindeloze mogelijkheden.

1898 Food & Drinks en Dolphin Events – Jouw partners in avontuur en ontspanning!