Iets te vieren?

Ook dan kun je bij ons terecht. Voor speciale gelegenheden bieden wij verschillende menu’s aan.

Perfect voor gezelschappen

Wil je met een groot of klein gezelschap bij ons eten? Dat kan. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! Bedrijven, families, vriendenclubs: voor ieder gezelschap hebben wij een heerlijk shared dining menu. Wij zorgen ervoor dat er niets zal ontbreken. Heb je iets te vieren dan kan dat bij ons op de gezelligste plek in de oudste haven van Rotterdam met uitzicht op de boten en de Kubuswoningen! We hebben een knusse ruimte waar je besloten met elkaar kunt eten en drinken. We bespreken graag je wensen en de mogelijkheden!

Ook op zondag en maandag (op verzoek)

Op verzoek zijn wij ook op zondag en maandag geopend voor speciale gelegenheden (minimale omzetgarantie € 1500,-). Benieuwd hoe we dit samen kunnen invullen? We denken graag met je mee.

Voor elke gelegenheid!

Iets te vieren: 1898 Food & Drinks

Heb je iets te vieren? Organiseer jij binnenkort een gezellig feest, jubileum, kantoorborrel of verjaardagspartij?

Heb je een zakelijke borrel met relaties of ga je een belangrijke mijlpaal vieren? Wij verzorgen dit graag voor je. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

In onze informele zaak hebben we verschillende tafels die voor grotere gezelschappen aan elkaar te schuiven zijn. Ook is er een hoek met banken om een gezellig drankje (en hapje) te doen. Onze inrichting past perfect bij het sociale concept en de lekkere hapjes en gerechtjes die voorbijkomen. Binnen hebben we in totaal 43 zitplaatsen zodat het altijd knus en gezellig blijft.

Daarnaast een fijn terras waar je echt heerlijk kunt zitten met uitzicht op de boten van de Oude Haven, het gezellige Gelderseplein en de Kubuswoningen.

Feestje? Verjaardag? Jubileum?

1898 Food & Drinks