Vier de liefde met ons exclusieve 1898 Food & Drinks Valentijnsmenu!

Begin de avond sprankelend met een verleidelijk aperitief, gevolgd door vers gebroken brood met boter, een verfijnde zeebaars tartaar, en beef tataki die je smaakpapillen zal verrassen. Verwen jezelf en je geliefde met onze heerlijke lolly’s van coquille en steak op Koreaanse wijze, gevolgd door een smaakvolle roodbaarsfilet. Natuurlijk mogen onze knapperige frietjes niet ontbreken. Sluit de avond af met een hemels toetje: cheesecake met frambozen en meringue.

Dit Valentijnsmenu is met liefde door Gerard en Arie samengesteld om een onvergetelijke avond te garanderen. Of je nu de liefde viert of jezelf wilt trakteren op een culinair avontuur, bij ons ben je aan het juiste adres.

Boek nu om zeker te zijn van een tafel op deze speciale dag. Laat je verrassen en verwennen door de bijzondere smaken die ons Valentijnsmenu te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je een romantische en smaakvolle avond te bezorgen!

Mis deze kans niet om liefde door de maag te laten gaan. Reserveer vandaag nog en maak van deze Valentijnsdag een onvergetelijke culinaire ervaring.

De prijs is 69,50 euro per persoon.

One Comment

  1. mart bakker 8 februari 2024 at 11:18 - Reply

    hebben jullie ook vegetarische opties voor het valentijns menu?

Leave A Comment