Plan je een gezellig, ontspannend weekend in Rotterdam? Het CitizenM hotel op het Gelderseplein is de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die Rotterdam wil bezoeken. Dit stadsplein heeft een prachtig uitzicht op de Oude Haven en ligt op enkele minuten loopafstand van 1898 Food & Drinks. Want bij een weekend weg mag lekker eten en drinken niet ontbreken. En natuurlijk wil je liever niet rijden. Op die manier kunnen jullie samen genieten van een lekker drankje. Of twee…. of meer!

Restaurant Gelderseplein

Zoek je een restaurant in de buurt van het CitizenM hotel op het Gelderseplein in Rotterdam? Kom lekker eten bij 1898 Food & Drinks. Onze wijnbar heeft een shared dining concept. Je kiest daarom gerechten die je met de hele tafel deelt. Zo kun je alles proeven wat je aanspreekt. Ons menu bevat voor ieder wat wils en natuurlijk hebben we ook de nodige vegetarische en vegan opties. Wil je liever niet delen en gewoon zelf je eigen gerecht bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Op onze menukaart vind je overheerlijke luxe lunchbroodjes, lunchplateaus en salades.

Luxe dineren aan de Oude Haven

1898 Food & Drinks is gevestigd in het Witte Huis: Europa’s oudste wolkenkrabber, gebouwd in 1898. Het is één van de weinige gebouwen die het bombardement in de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd. Dit unieke gebouw in art-nouveaustijl was de inspiratie voor de inrichting die wij, eigenaren Thijs en Gerard, samen hebben ontworpen. Dompel je onder in de luxe mix van art nouveau en jugendstil design, met comfortabele velours zitjes. Ons restaurant heeft een informele, maar stijlvolle sfeer. Wil je luxe dineren? We hebben gerechten die bij jouw smaak aansluiten, zoals coquilles, Japanse steak en gamba’s. Natuurlijk adviseren we graag welke wijn het beste bij de gerechten past. Ook hier geldt: we hebben toegankelijke keuzes en luxere opties. Iedereen is welkom bij 1898 Food & Drinks.

Hotel en restaurant Gelderseplein

Kom lekker lunchen bij ons, geniet van een drankje op het terras of kom naar Wijnhaven 3a voor jullie diner onder het genot van de lekkerste wijnen. 1898 Food & Drinks ligt net achter het Gelderseplein, waar het CitizenM hotel zit. Shoppen in Rotterdam, wandelen in de Oude Haven, lekker lunchen en luxe dineren en vervolgens slapen in een viersterrenhotel: wat wil je nog meer tijdens je weekendje weg in Rotterdam?