We zitten een beetje verborgen in een pand dat iedere Rotterdammer wel kent: Het Witte Huis. Wil je kennismaken met de beste wijnen op een plaats met karakter waar de wijnen mooi tot hun recht komen? Een lekker avondje uit met je vrienden, borrelen met collega’s, lunchen met zakenrelaties of op date met je geliefde? Dan zit je bij 1898 Food & Drinks in ieder geval goed om te genieten van jouw favoriete wijntjes.

Van wijn krijg je trek, daarom gaat wijn in zuidelijke landen altijd gepaard met eten. Dat weten wij ook en daarom hebben we een menu met allemaal lekkere hapjes & plankjes die er goed bij passen. Ook zijn er grotere gerechten die je goed samen kunt delen. Gezelschappen kunnen daarom ook uitstekend bij ons terecht!

Ook wie niet van wijn houdt en lekker iets anders wil drinken, gerechtjes wil proeven of vooral sfeer wil opsnuiven is welkom!

Urenlang borrelen met écht lekkere wijnen en lekkere gerechten erbij!

Binnen is het knus en zowel in de zomer als in de winter kun je terecht op het (verwarmde) terras met uitzicht op de Oude Haven en de kubuswoningen. We zitten in het het sfeervolle uitgaansgebied ‘De Oude Haven’ met recht een hotspot in Rotterdam.